De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Let op: Doordat onze vervoerders het wat drukker hebben in deze huidige periode van het jaar kan je pakket wat vertraging oplopen. Alvast excuses!
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Een hekwerkbanner: grootste promotie op groot formaat

In welke tak jouw bedrijf zich ook bevindt, op een gegeven moment is het zo ver: je gaat iets aan jouw pand verbouwen. Er wordt een gigantisch ijzeren hek langs de muur geplaatst, waardoor jouw hele voorgevel is omgeven door spijlen. Het is het waard, dat staat vast, want na de klus is het pand een stuk opgeknapt. Maar tijdens de verbouwing ziet het er niet erg professioneel uit en dat kun je als bedrijf niet gebruiken! Wat je wél kunt gebruiken is een extra manier om jouw naamsbekendheid te vergroten; een manier om de rommel van een opknapbeurt te combineren met een promotionele uiting. Een hekwerkbanner, ook wel hekwerk spandoek genoemd, is hier een uitstekend voorbeeld van. Het houdt de restauratie uit het zicht en biedt je de mogelijkheid om jouw bedrijfslogo, tekst of reclame op groot formaat te bedrukken!

Voor ondernemingen op een afgelegen terrein, zoals een industrieterrein, is dit belangrijk. Je wilt in een omgeving als deze laten zien dat je de zaken op orde hebt. Niemand zal je afrekenen op een verbouwing – maar iedereen zal het opvallen als je deze uit het oog houdt met jouw hekwerk reclame! Bij zowel afgelegen plekken als bedrijven in een woonwijk of midden in het centrum wordt het gewaardeerd dat er geen puin naar beneden valt. En als je dit kunt combineren met acquisitie, met extra ondersteuning voor jouw campagne, met een aantrekkelijk doek, is dat het beste van beide werelden!

Het is eigenlijk heel logisch om een hekwerkbanner te laten bedrukken. Jouw logo is overal goed te zijn, waardoor zelfs de verbouwing in huisstijl gebeurt. Het is een super effectieve manier om jouw bedrijfsnaam extra publiciteit te geven. Juist spandoeken zijn een voorbeeld van promotie die je eenmaal laat maken en altijd van profiteert. Bovendien zijn de kosten van een hekwerk spandoek tegenwoordig heel laag. Dit komt door hoe competitief de markt is als het aankomt op producten bedrukken. De markt is allang niet meer beperkt tot karton, mokken en kleding. En slimme ondernemers maken daar optimaal gebruik van! Jouw hekwerk reclame gaat lang mee, omdat iedere soort banner een ander materiaal heeft. Van PVC tot een gaatjesdoek, statusprint.be kan je helpen met de juiste keuze te maken. Want met onze hulp is drukwerk bestellen zonder moeite, zo geregeld!

Hekwerk spandoek zo effectief mogelijk designen

Het is bij statusprint.be de focus om ons bestelproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voordat je aan het bestelproces begint, moet je eerst een knallend design hebben. En ook daar hebben wij een aantal handige tips voor!

1. Wanneer je op hekwerk reclame maakt, is dit onderdeel van jouw branding. Dit betekent dat jouw bedrijf alle aandacht trekt – dus maak een design dat past bij jouw stijl! De juiste typografie, kleuren en boodschap. Maak dezelfde overwegingen als wanneer je een flyer of brochure ontwerpt. Op die manier trek je één lijn in je marketing en promotie.

2. Kort maar krachtig. Dat is iets dat je vaak, héél vaak hoort. Bij designs met een groot oppervlak hebben mensen de neiging om meer te vertellen dan nodig is (en meer dan de doelgroep ooit gaat lezen). Een hekwerk spandoek is iets dat mensen onderweg tegenkomen. Ze zijn niet op pad om banners te lezen, dus nemen ze er bijna geen tijd voor. Twee zinnen en een krachtige visual, daarmee trek je de aandacht zonder dat mensen het teveel moeite vinden om ‘helemaal te moeten interpreteren’.

3. Gebruik een call-to-action! Niet alleen op internet, ook bij een hekwerkbanner is dit belangrijk. Wat wil je dat de lezers doen? Maak het duidelijk en vertel ze waar ze heen moeten om dit te doen.